#agent Instagram Posts (1,825,217)

...How hard has RENTING hit you?! Let’s change that in 2020!! Contact me TODAY!! • • • #Realtor #Houston #Buyer #Seller #Listing #Katy #Humble #Agent #Galleria #Pearland #Offer #Closing #Home #House #NewConstruction #Broker #Texas #NextHome #EliteAdvisors #Scoe #Mortage #Lender
Warna warna cream blusher yang hangat sold out tu kan sebab dekat hq dah habis dah! Jom dapatkan dengan agent,dropship dan stokis yang sah. Jom dapatkan tiga warna ni yang boleh multipot kan makeup korang. Nama je blusher tapi boleh buat as eyeshadow ✔️ lipcream ✔️ corrector ✔️blusher ✔️ jom dapatkan sekarang! . . . FREE GIFT FOR YOU 🎁 Free postage for 4 items ⬆️⬆️ . 📮 parit sulong , bakri, air hitam & postage available. Kindly whatsapp +60197967008 or click direct link bio for more information 🙋‍♀️ . #obsesscosmetics #ashempire #linsquadiamond #squadsyiera #obsessjohor #obsesscsuhion #makeupmurah #mua #bajutunang #kahwinmurah #pelaminmurah #setpengantin #gift #codmalaysia #freecod #craving #obsess #agent #dropship #kuantan #pahang #codkuantan #murahmurah #obsess #balloonkuantan #suprise #suprisegift #birthdaykuantan #codairhitam #treamentcushionfoundation
Warna warna cream blusher yang hangat sold out tu kan sebab dekat hq dah habis dah! Jom dapatkan dengan agent,dropship dan stokis yang sah. Jom dapatkan tiga warna ni yang boleh multipot kan makeup korang. Nama je blusher tapi boleh buat as eyeshadow ✔️ lipcream ✔️ corrector ✔️blusher ✔️ jom dapatkan sekarang! . . . FREE GIFT FOR YOU 🎁 Free postage for 4 items ⬆️⬆️ . 📮 Kota tinggi, ulu tiram, taman saujana & postage available. Kindly whatsapp +6017748765 or click direct link bio for more information 🙋‍♀️ . 🙆‍♀️ OPEN SLOT FOR DROPSHIP & AGENT START WITH RM250.00 ONLY 💟 . #obsesscosmetics #ashempire #linsquadiamond #squadsyiera #obsessjohor #obsesscsuhion #makeupmurah #mua #bajutunang #kahwinmurah #pelaminmurah #setpengantin #gift #codmalaysia #freecod #craving #obsess #agent #dropship #birtdaykotatinggi #kotatinggi #suprisekotatinggi #kotatinggijohor #makeupkotatinggi #vslkotatinggi
Kalo udah pasang pas mantapp , akselerasi jadi meningkat . . Come us order WA :082112437715 #Trottle #Throttlebody #vario125 #vario #aerox155 #nmax #boreup #4s1m #4s1magent #first #agent
Warna warna cream blusher yang hangat sold out tu kan sebab dekat hq dah habis dah! Jom dapatkan dengan agent,dropship dan stokis yang sah. Jom dapatkan tiga warna ni yang boleh multipot kan makeup korang. Nama je blusher tapi boleh buat as eyeshadow ✔️ lipcream ✔️ corrector ✔️blusher ✔️ jom dapatkan sekarang! . . . FREE GIFT FOR YOU 🎁 Free postage for 4 items ⬆️⬆️ . 📮 Parit sulong , bakri, air hitam& postage available. Kindly whatsapp +60197967008 or click direct link bio for more information 🙋‍♀️ . #obsesscosmetics #ashempire #linsquadiamond #squadsyiera #obsessjohor #obsesscsuhion #makeupmurah #mua #bajutunang #kahwinmurah #pelaminmurah #setpengantin #gift #codmalaysia #freecod #craving #obsess #agent #dropship #kuantan #pahang #codkuantan #murahmurah #obsess #balloonkuantan #suprise #suprisegift #birthdaykuantan
YEAR END SALE!!! . Kali ni HQ Sexyboobs bagi GEMPAK HABIS! Ni betul betul nak bantu semua wanita di luar sana. Ambillah peluang ni. HARGA MENJUNAM TERUK macam ni. Potongan lebih 50% TAU! . Nak apa lagi? Postage pun kami payung. FREE JE POSTAGE WORLDWIDE. . Untuk kakak kakak yang tek lembik, melendur tu, yang keputihan meleleh leleh siap ada bau ikan tu, period ketul ketul busuk, yang masih mencuba untuk mendapatkan anak, boleh la cuba set dalam dari rangkaian peoduk sexy. Kali ni dapat set luar dalam dengan harga paling minima. . Bukan riryn tak sayang mulut atau mengata tapi Ayat pedih memang perlu untuk korang sedar diri dan dan baiki dalaman korang kan. . Meh wasap Riryn cepat cepat. Riryn boleh guide dan cerita panjang lebar. +6010-2546201 +6010-2546201 +6010-2546201 . Love yourself 💋 Kak Riryn . #sexyboobs #breastmasker #breastscrub #maskerpayudara #payudaraanjal #cantik #agentwanted #surirumah #agent #income #partime #kerjasambilan #dropship #bazaaronlinemalaysia #tipsmenawan #1jutasalessetahun #azizanosman #spontanazizan #najibassadok #jutawan #lawakhangit #instastory #mstaronline #malaysia #astrogempak #nakubahhidup #uncletiger
YEAR END SALE!!! . Kali ni HQ Sexyboobs bagi GEMPAK HABIS! Ni betul betul nak bantu semua wanita di luar sana. Ambillah peluang ni. HARGA MENJUNAM TERUK macam ni. Potongan lebih 50% TAU! . Nak apa lagi? Postage pun kami payung. FREE JE POSTAGE WORLDWIDE. . Untuk kakak kakak yang tek lembik, melendur tu, yang keputihan meleleh leleh siap ada bau ikan tu, period ketul ketul busuk, yang masih mencuba untuk mendapatkan anak, boleh la cuba set dalam dari rangkaian peoduk sexy. Kali ni dapat set luar dalam dengan harga paling minima. . Bukan riryn tak sayang mulut atau mengata tapi Ayat pedih memang perlu untuk korang sedar diri dan dan baiki dalaman korang kan. . Meh wasap Riryn cepat cepat. Riryn boleh guide dan cerita panjang lebar. +6010-2546201 +6010-2546201 +6010-2546201 . Love yourself 💋 Kak Riryn . #sexyboobs #breastmasker #breastscrub #maskerpayudara #payudaraanjal #cantik #agentwanted #surirumah #agent #income #partime #kerjasambilan #dropship #bazaaronlinemalaysia #tipsmenawan #1jutasalessetahun #azizanosman #spontanazizan #najibassadok #jutawan #lawakhangit #instastory #mstaronline #malaysia #astrogempak #nakubahhidup #uncletiger
Last nights Christmas Pajama Party at the office...theme this year was most tacky or festive pajamas 🎄🏠🍾🥂 😂 so much fun as always... #realtor #turnkeyrealestate #christmas #party #fun #agent #sold #ownrealestate #newhome #estate #buyingandselling #realtorlife #fun #love #christmasparty
YEAR END SALE!!! . Kali ni HQ Sexyboobs bagi GEMPAK HABIS! Ni betul betul nak bantu semua wanita di luar sana. Ambillah peluang ni. HARGA MENJUNAM TERUK macam ni. Potongan lebih 50% TAU! . Nak apa lagi? Postage pun kami payung. FREE JE POSTAGE WORLDWIDE. . Untuk kakak kakak yang tek lembik, melendur tu, yang keputihan meleleh leleh siap ada bau ikan tu, period ketul ketul busuk, yang masih mencuba untuk mendapatkan anak, boleh la cuba set dalam dari rangkaian peoduk sexy. Kali ni dapat set luar dalam dengan harga paling minima. . Bukan riryn tak sayang mulut atau mengata tapi Ayat pedih memang perlu untuk korang sedar diri dan dan baiki dalaman korang kan. . Meh wasap Riryn cepat cepat. Riryn boleh guide dan cerita panjang lebar. +6010-2546201 +6010-2546201 +6010-2546201 . Love yourself 💋 Kak Riryn . #sexyboobs #breastmasker #breastscrub #maskerpayudara #payudaraanjal #cantik #agentwanted #surirumah #agent #income #partime #kerjasambilan #dropship #bazaaronlinemalaysia #tipsmenawan #1jutasalessetahun #azizanosman #spontanazizan #najibassadok #jutawan #lawakhangit #instastory #mstaronline #malaysia #astrogempak #nakubahhidup #uncletiger
Holidays, friends, and gatherings...another part of Christmas. Had a good time with all the lovelies. #agentlife #realestate #agent #learning #align #workingmom #whatsyourpurpose #newmonth #family #friends #holiday #gatheringplace #christmas #lovethiscrazylife that puts me in the middle of great people. #2019
Warna warna cream blusher yang hangat sold out tu kan sebab dekat hq dah habis dah! Jom dapatkan dengan agent,dropship dan stokis yang sah. Jom dapatkan tiga warna ni yang boleh multipot kan makeup korang. Nama je blusher tapi boleh buat as eyeshadow ✔️ lipcream ✔️ corrector ✔️blusher ✔️ jom dapatkan sekarang! . . . FREE GIFT FOR YOU 🎁 Free postage for 4 items ⬆️⬆️ . 📮 cod pekan, kuantan (weekends), cod & self pickup UMP PEKAN & postage available. Kindly whatsapp +60177488765 or click direct link bio for more information 🙋‍♀️ . #obsesscosmetics #ashempire #linsquadiamond #squadsyiera #obsessjohor #obsesscsuhion #makeupmurah #mua #bajutunang #kahwinmurah #pelaminmurah #setpengantin #gift #codmalaysia #freecod #craving #obsess #agent #dropship #kuantan #pahang #codkuantan #murahmurah #obsess #balloonkuantan #suprise #suprisegift #birthdaykuantan
Hi Lovista!!! Anda ingin kurus, putih dan gebu?!! LOVIT CHOCOLATE BANANA pilihan anda!!! Produk paling berkesan, tiada kesan sampingan dan bebas dari bahan bahan terlarang seperti SIBUTRAMINE! Lovit Chocolate Banana hanya mengandungi bahan bahan yang penuh dengan khasiat seperti almond, kacang ginjal putih, cerepron, aloevera, oat fiber dan banyak lagi! . 🍌 Menurunkan kadar kolestrol dalam badan 🍌 Menghapuskan lemak” degil dalam badan 🍌 Melancarkan sistem pencernaan 🍌 Melancarkan sistem peredaran darah 🍌 Memutihkan dan menganjalkan kulit 🍌 Menghapuskan kesan parut jerawat 🍌 Membantu dan mengekalkan usus yang sihat 🍌 Mengalakkan pertumbuhan rambut semula jadi 🍌 Mengawal diet dan pemakanan anda . ====================== WHATSAPP FOR ORDER/INFO +60189191926 +60189191926 +60189191926 ====================== #lovit #lovitchocolatebanana #lovithq #lovitmalaysia #lovitindonesia #lovitsingapore #lovitbrunei #slimming #whitening #produkkurus #produkkecantikan #jomkurus #coklatpisang #jakarta #medan #kualalumpur #produkkualiti #putih #produkviral #letop #turunberatbadan #weightloss #produkkesihatan #agent #stokis #dropship #reseller
I got this monologue from the @monologueblogger website. It’s about a person who chooses to never eat the last M&m. I tried to add some charm to this character while going into depth into the mystery on why he didn’t eat the last M&m. I wanted to act like I was thinking on the spot by constantly pausing and hesitating to speak. I learned a lot from acting out this monologue in this video! #acting #actingaudition #actor #monologue #m&ms #mandms #mandm #monologue #selftape #filmagent #film #agent #castings #castingdirector #movieaudition #seekingrepresentation #representation #comedy #monologueblogger #director #producer #movieproducer #movieproducers #moviedirector
Uishhh..Rugii....sangat rugi !😱😱😱😱RUGI SAPE TAK CUBA LAGI PERFECT10❗️♥️ . . 😘1SACHET PUN DAH BOLEH TURUN 300-500G TAU! 😘TURUN 3-5KG SEMINGGU . . DAPATKAN PERFECT 10 SEKARANG UNTUK TAMPIL CANTIK DAN YAKIN💪🏻 . . Jangan lupa tagline kite baby..... “Baby...baby..Im perfect for you”♥️-PERFECT 10 . . FOLLOW KAMI: ♥️ Shopee: perfect10hq ♥️ Facebook Page: perfect10hq . . DROPSHIP & AGENT DIBUKA SEKARANG‼️ 👉🏻Watsapp www.wasap.my/60183541811 👉🏻Watsapp www.wasap.my/60183541811 👉🏻Watsapp www.wasap.my/60183541811 . . . #slimmingworld #gym #perfect10 by @a_aidaproduction #kurus #whitening #produk #kecantikan #beauty #beautyproduk #bazaarpaknil #azam #fit #cerah #ctdk #neelofa #awetmuda #slimmingjourney #perfect #agent #dropship #stokis #neededme
DM YOUR TOW TRUCK PICS OR VIDEOS TO BE FEATURED! 🚨🚨🚨 • 🚨Follow @towtruckthings ✔️ • 🚨 Follow @tow_trucks_daily ✔️ • 🙌🏽Tag A Friend 🤙🏼 • 🔥Everyone Gets Posted, Just Be Patient, There’s A Line 🖤💛🖤 • #TowTruckThings #Tow #TowTruck #Towing #LightDuty #MediumDuty #HeavyDuty #Wrecker #Flatbed #Rotator #Recovery #Accident #TowLife #Merica #SlowDownMoveOver #ItsTheLaw #TowLivesMatter #ThinYellowLine #Repo #Agent #TowMan #TowStrong #FirstResponders #AmercianTowMan #Offroad #instagood #photooftheday #love #tbt @sergent_10_593
LOVIT CHOCOLATE BANANA mempunyai rasa yang sangat sedap dengan gabungan COKLAT dan PISANG yang di formulasikan khusus untuk mereka yang AKTIF dan SIBUK sepanjang hari. Manakala dengan gabungan serat dapat MENGAWAL SELERA MAKAN dan MENURUNKAN BERAT BADAN serta tambahan beberapa bahan aktif seperti ALOE VERA, CEREPRONE dan TREMELLA yang mana dapat membantu menghasilkan kulit yang lebih CERAH & GEBU!!! Cukup dengan mengambil 1 sachet (25g) SETIAP HARI!!! . #lovit #lovitchocolatebanana #lovithq #lovitmalaysia #lovitindonesia #lovitsingapore #lovitbrunei #slimming #whitening #produkkurus #produkkecantikan #jomkurus #coklatpisang #jakarta #medan #kualalumpur #produkkualiti #putih #produkviral #letop #turunberatbadan #weightloss #produkksesihatan #agent #stokis #dropship #reseller
LOVIT CHOCOLATE BANANA mempunyai rasa yang sangat sedap dengan gabungan COKLAT dan PISANG yang di formulasikan khusus untuk mereka yang AKTIF dan SIBUK sepanjang hari. Manakala dengan gabungan serat dapat MENGAWAL SELERA MAKAN dan MENURUNKAN BERAT BADAN serta tambahan beberapa bahan aktif seperti ALOE VERA, CEREPRONE dan TREMELLA yang mana dapat membantu menghasilkan kulit yang lebih CERAH & GEBU!!! Cukup dengan mengambil 1 sachet (25g) SETIAP HARI!!! . #lovit #lovitchocolatebanana #lovithq #lovitmalaysia #lovitindonesia #lovitsingapore #lovitbrunei #slimming #whitening #produkkurus #produkkecantikan #jomkurus #coklatpisang #jakarta #medan #kualalumpur #produkkualiti #putih #produkviral #letop #turunberatbadan #weightloss #produkksesihatan #agent #stokis #dropship #reseller
For more information please klik link in bio WA 082112798642 08158990665 ILHAM - Ashbell Pro #bsd #icebsd #sinarmasland #tangerang #serpong #tangerang #tangsel #aeonmallbsdcity #ruko #property #agent
LOVIT CHOCOLATE BANANA mempunyai rasa yang sangat sedap dengan gabungan COKLAT dan PISANG yang di formulasikan khusus untuk mereka yang AKTIF dan SIBUK sepanjang hari. Manakala dengan gabungan serat dapat MENGAWAL SELERA MAKAN dan MENURUNKAN BERAT BADAN serta tambahan beberapa bahan aktif seperti ALOE VERA, CEREPRONE dan TREMELLA yang mana dapat membantu menghasilkan kulit yang lebih CERAH & GEBU!!! Cukup dengan mengambil 1 sachet (25g) SETIAP HARI!!! . #lovit #lovitchocolatebanana #lovithq #lovitmalaysia #lovitindonesia #lovitsingapore #lovitbrunei #slimming #whitening #produkkurus #produkkecantikan #jomkurus #coklatpisang #jakarta #medan #kualalumpur #produkkualiti #putih #produkviral #letop #turunberatbadan #weightloss #produkksesihatan #agent #stokis #dropship #reseller
Hi hampa! . Ni agent kami. Hampa habaq ja nak cod dekat mana, lajuuuu depa sampai🤪 . COD seluruh Malaysia❗️❗️ Siap FREEGIFT🎁 . Whatsapp 0176556328 for more info, atau cari #kekasihteamsister boleh JOIN DROPSHIP UNDER AGENT! . #satukekasihcukupke #themelvinscircle #kekasihlover #kekasihteamsister #tulusuci #agent #dropship #codinyourarea #selangor #perak #kedah #perlis #pahang #johor #kualalumpur #terengganu #melaka #sabah #sarawak #penang
Happy weekend! Boleh check it out our AUTHORIZED AGENT below⤵️ . Kalau taknak tunggu lama, nak melaram terus dengan kekasih, boleh contact dan join team dropship diorang! 😍😍 . 1. @kekasihzatiy_ipoh 📍Simpang pulai 📍Ipoh 📍Meru 2. @kekasih_soffea 📍Serdang 📍UPM 📍Putrajaya 📍Bangi 3. @nashannnn_ (ig) (fb) 📍sungai petani 📍merbok 📍kulim 📍gurun , yan 4. @kekasih.hnis - Hanis 📍Segambut 📍Kepong 📍Gombak 📍Menjalara 5. @kekasihlipmatte_klang - Yatt 📍Klang 📍Shah Alam 📍Putrajaya/ Cyberjaya 📍Banting 6. @puteri_faiqa 📍Sri rampai 📍Setapak 📍W.maju 📍Ampang 7. @kekasihkemaman_ktrg 📍Kuala Terengganu 📍Kuala Nerus 📍Kijal 📍Kemasek 📍Kemaman 📍Cherating 📍Sg.Ular (Kuantan) 8. @Kekasih.najmatyra 📍Damansara 📍KL 📍Subang 📍Sunway 9. Farayna Hj Abd Hamid(fb) 📍Lundu 📍Pandan 📍Sematan 10. Boonga cantik (fb) 📍penang 📍kepala batas 📍bandar baharu 📍serdang kedah 11. @agen_kekasihperlis 📍kangar 📍arau 📍padang besar 📍kakibukit 📍titi tinggi 📍kok maq 12. @kekasih_lipmatte_penangg 📍seluruh penang island 13. @kekasih_.ika @zlkhazainal_ 📍klang area 📍telokgong 📍sijangkang 📍meru 📍pulau indah 14. @ecah_uddin - Ecah 📍Cameron Highlands 📍Kuala Lipis 📍Raub 15. @kekasih.piekakempas - Amirah Afikah 📍kempas 📍bndar baru uda 📍bangi 16. @kekasihthemelvin_by.yana @elyxnxx 📍manjung 📍lumut 📍sitiawan 📍ayer tawar 📍pantai remis 17. @Kekasih.fathehah Kedah 📍Simpang empat kangkung 📍Kota sarang semut 📍Tanah merah 📍Pendang 18.@ainnezar - Ain 📍Klang 📍Shah alam 📍Bandar sunway 📍Petaling Jaya 📍Banting #satukekasihcukupke #themelvinscircle #kekasihteamsister #tulusuci #agent #dropship #codinyourarea
Hi hampa! . Ni agent kami. Hampa habaq ja nak cod dekat mana, lajuuuu depa sampai🤪 . COD seluruh Malaysia❗️❗️ Siap FREEGIFT🎁 . Whatsapp 0176556328 for more info, atau cari #kekasihteamsister boleh JOIN DROPSHIP UNDER AGENT! . #satukekasihcukupke #themelvinscircle #kekasihlover #kekasihteamsister #tulusuci #agent #dropship #codinyourarea #selangor #perak #kedah #perlis #pahang #johor #kualalumpur #terengganu #melaka #sabah #sarawak #penang
Hi hampa! . Ni agent kami. Hampa habaq ja nak cod dekat mana, lajuuuu depa sampai🤪 . COD seluruh Malaysia❗️❗️ Siap FREEGIFT🎁 . Whatsapp 0176556328 for more info, atau cari #kekasihteamsister boleh JOIN DROPSHIP UNDER AGENT! . #satukekasihcukupke #themelvinscircle #kekasihlover #kekasihteamsister #tulusuci #agent #dropship #codinyourarea #selangor #perak #kedah #perlis #pahang #johor #kualalumpur #terengganu #melaka #sabah #sarawak #penang
Anda ingin KURUS???!!! Anda ingin PUTIH???!!! Anda ingin SIHAT???!!! LOVIT CHOCOLATE BANANA PILIHAN ANDA!!! . PRODUK PALING BERKESAN & TIADA KESAN SAMPINGAN! . 🍫 MENGURANGKAN & MENGAWAL SELERA MAKAN 🍌 MEMBAKAR LEMAK DEGIL DENGAN SANGAT PANTAS 🍫 MEMBERI TENAGA SERTA MENINGKATKAN METABOLISMA DALAM BADAN 🍌 MENGECILKAN PORI” KULIT & ANTI PENUAAN 🍫 MERAWAT MASALAH JERAWAT & JERAGAT DARI DALAM 🍌 MENCERAHKAN & MENGANJALKAN KULIT 🍫 MENGHILANGKAN KESAN PARUT SERTA MENGURANGKAN BINTIK HITAM 🍌 MELANCARKAN SISTEM PENCERNAAN DAN PEREDARAN DARAH . 💯 SLIMMING 💯 💯 WHITENING 💯 💯 ENERGY BOOSTER 💯 💯 FAT BURNER 💯 💯 MEAL REPLACEMENT 💯 . ====================== WHATSAPP FOR ORDER/INFO +60189191926 +60189191926 +60189191926 ====================== #lovit #lovitchocolatebanana #lovithq #lovitmalaysia #lovitindonesia #lovitsingapore #lovitbrunei #slimming #whitening #produkkurus #produkkecantikan #jomkurus #coklatpisang #jakarta #medan #kualalumpur #produkkualiti #putih #produkviral #letop #turunberatbadan #weightloss #produkkesihatan #agent #stokis #dropship #reseller
Happy weekend! Boleh check it out our AUTHORIZED AGENT below⤵️ . Kalau taknak tunggu lama, nak melaram terus dengan kekasih, boleh contact dan join team dropship diorang! 😍😍 . 1. @kekasihzatiy_ipoh 📍Simpang pulai 📍Ipoh 📍Meru 2. @kekasih_soffea 📍Serdang 📍UPM 📍Putrajaya 📍Bangi 3. @nashannnn_ (ig) (fb) 📍sungai petani 📍merbok 📍kulim 📍gurun , yan 4. @kekasih.hnis - Hanis 📍Segambut 📍Kepong 📍Gombak 📍Menjalara 5. @kekasihlipmatte_klang - Yatt 📍Klang 📍Shah Alam 📍Putrajaya/ Cyberjaya 📍Banting 6. @puteri_faiqa 📍Sri rampai 📍Setapak 📍W.maju 📍Ampang 7. @kekasihkemaman_ktrg 📍Kuala Terengganu 📍Kuala Nerus 📍Kijal 📍Kemasek 📍Kemaman 📍Cherating 📍Sg.Ular (Kuantan) 8. @Kekasih.najmatyra 📍Damansara 📍KL 📍Subang 📍Sunway 9. Farayna Hj Abd Hamid(fb) 📍Lundu 📍Pandan 📍Sematan 10. Boonga cantik (fb) 📍penang 📍kepala batas 📍bandar baharu 📍serdang kedah 11. @agen_kekasihperlis 📍kangar 📍arau 📍padang besar 📍kakibukit 📍titi tinggi 📍kok maq 12. @kekasih_lipmatte_penangg 📍seluruh penang island 13. @kekasih_.ika @zlkhazainal_ 📍klang area 📍telokgong 📍sijangkang 📍meru 📍pulau indah 14. @ecah_uddin - Ecah 📍Cameron Highlands 📍Kuala Lipis 📍Raub 15. @kekasih.piekakempas - Amirah Afikah 📍kempas 📍bndar baru uda 📍bangi 16. @kekasihthemelvin_by.yana @elyxnxx 📍manjung 📍lumut 📍sitiawan 📍ayer tawar 📍pantai remis 17. @Kekasih.fathehah Kedah 📍Simpang empat kangkung 📍Kota sarang semut 📍Tanah merah 📍Pendang 18.@ainnezar - Ain 📍Klang 📍Shah alam 📍Bandar sunway 📍Petaling Jaya 📍Banting #satukekasihcukupke #themelvinscircle #kekasihteamsister #tulusuci #agent #dropship #codinyourarea
Boldness!💥
Hi hampa! . Ni agent kami. Hampa habaq ja nak cod dekat mana, lajuuuu depa sampai🤪 . COD seluruh Malaysia❗️❗️ Siap FREEGIFT🎁 . Whatsapp 0176556328 for more info, atau cari #kekasihteamsister boleh JOIN DROPSHIP UNDER AGENT! . #satukekasihcukupke #themelvinscircle #kekasihlover #kekasihteamsister #tulusuci #agent #dropship #codinyourarea #selangor #perak #kedah #perlis #pahang #johor #kualalumpur #terengganu #melaka #sabah #sarawak #penang
( A PHiLLY JESUS SATURDAY NiGHT LiVE SERViCE..DECEMBER 7TH 2019..TO GOD THE HiGHEST POWER ( THE SOURCE OF EXiSTENCE ) KiNG👑JESUS CHRiST OF NAZARETH ( YESHUA THE YAHWEH ) BE ALL THE GLORY AND PRAiSE FOREVER AND EVER!!..AMEN AMEN!!..HALLELUjAH!!!!! )✝️😇🙏🏽🙏🏻😍❤️🙏🏽🙏🏻🙏🏽🇺🇸 - ( Matthew 25:1-13 ) King James Version (KJV) -Then shall the Kingdom of Heaven be likened unto ten virgins, which took their lamps, and went forth to meet the bridegroom. 2 And five of them were wise, and five were foolish. 3 They that were foolish took their lamps, and took no oil with them: 4 But the wise took oil in their vessels with their lamps. 5 While the bridegroom tarried, they all slumbered and slept. 6 And at midnight there was a cry made, Behold, the bridegroom cometh; go ye out to meet him. 7 Then all those virgins arose, and trimmed their lamps. 8 And the foolish said unto the wise, Give us of your oil; for our lamps are gone out. 9 But the wise answered, saying, Not so; lest there be not enough for us and you: but go ye rather to them that sell, and buy for yourselves. 10 And while they went to buy, the bridegroom came; and they that were ready went in with him to the marriage: and the door was shut. 11 Afterward came also the other virgins, saying, Lord, Lord, open to us. 12 But he answered and said, Verily I say unto you, I know you not. 13 Watch therefore, for ye know neither the day nor the hour wherein the Son of man cometh.” - HAVE YOU BEEN BORN AGAiN?? READ THE HOLY GOSPEL JOHN CHAPTER 3🙏🏽🙏🏻🙏🏽✝️😍❤️😇🙏🏽🙏🏻🙏🏽🙏🏻🙏🏽🙏🏽 - #JESUSisLORD #actor #acting #director #management #tv #commercial #commercials #manager #castingdirectors #television #broadway #agents #actingagency #talentscout #castingdirector #theatre #unsignedartist #movie #agency #producer #audition #phillyjesus #art #artist #movies #agent #theater #auditions #celebrity
A location that is central, easy to access and holds the key to your brand new Mercedes Benz. Our showroom is in the heart of Colombo. Come over and select the vehicle of your dreams. . Visit us at 30, Albert Crescent, Colombo 07. For further information you can call us on 0775556811. . When luxury calls. We answer. Welcome to Nanda Motors Limited. . #NandaMotors #Luxury #Boutique #CarsforSale #Dealer #Agent #Mercedes #BMW #RangeRover #Audi #Honda #Sales #Cars #Auto #Automotive #Motors #New #Used #Vehicles #Personalised #Experience #Colombo #Srilanka
At @CreatingCreators, we place a great deal of emphasis On writing. Written communication is paramount in all walks of life and career paths, especially film. No great movie happens without a script, which every student writes a story and takes part in the screenwriting process.
Did you know that Toronto wasn't always named that? Formerly established as 'York of Upper Canada' in 1793 by Lieutenant-Governor John Graves Simcoe (which as a side note was also the year plans to build Yonge street were born and began construction the following year 🛣️⚒️🤓), the city got renamed Toronto after its incorporation in 1834. ➖ ➖ #realestate #realtor #buy #sell #invest #investmentproperty #agent #bentsirlin #kwrc #kw #homesweethome #mortgage #homeinspection #househunting #passiveincome #retirement #renovation #toronto #gta #ontario #smile #spreadlove #behappy #location #hustle #forsale #sold #listing #history #family
#repost @lovit_hq ・・・ Assalamualaikum semua! Lovit Chocolate Banana telah di lancarkan di malaysia dan soon indonesia! Anda boleh dapatkan produk hebat ini di stokis dan agent2 di seluruh malaysia!!! Dan cuma tinggal beberapa slot untuk menjadi stokis/agent guys, jadi cepat cepat DM sebelum slot penuh! Team Lovista makin merebakkk dengan sangat pantas, jangan terlambat guys!!! No 1 Best Slimming & Whitening dengan gabungan rasa pisang dan belgium chocolate yang sangat hebat!!! 🍌🍫🍌🍫 . #lovit #lovitchocolatebanana #lovithq #lovitmalaysia #lovitindonesia #lovitsingapore #lovitbrunei #slimming #whitening #produkkurus #produkkecantikan #jomkurus #coklatpisang #jakarta #medan #kualalumpur #produkkualiti #putih #produkviral #letop #turunberatbadan #weightloss #produkksesihatan #agent #stokis #dropship #reseller
. 🔝🌹 STOCK LOADING 4 DEC 🌹🔝 . 🔥 FAZURA TRUFITZ 🔥 CUBREMI MATTE BIRTHDAY EDITION 🔥 OBSESS : MASCARA 🔥 OBSESS : CUSHION FOUNDATION (MEDIUM) 🔥 OBSESS : CUSHION FOUNDATION (LIGHT) 🔥 NINA : IBU PUTIH CREAM 35G 🔥 NINA : LOTION PUTIH BLEACHING 🔥 LUFFIYA LENGKAP KECIL 🔥 LUFFIYA TRIAL KECIL 🔥 LUFFIYA LENGKAP BESAR 🔥 LUFFIYA TRIAL BESAR 🔥 LUFFIYA MOISTURIZER 🔥 LIDA SLIMMING PILL 🔥 MAAEZ SUSU KAMBING - COKLAT 🔥 MAAEZ SUSU KAMBING - STRAWBERRY . . . NAK ORDER❓ =========== ♥ SSM SA02422XX-K 💌 +60143638872 | wa.me/60143638872 😊 🌐 www.djmbeautyherbs.com 📓 FB : DJM beauty Herbs 📷 IG : @djmbeautyherbs_hq . #djmbeautyherbs #pemborong #dropship #agent #fazuratrufitz #cubremimattebirthdayedition #obsesscosmetics #ibuputihnina #lidaslimming #luffiyaskincare #maezsusukambing POSTAGE❓ ========= ♥ Payment before 3pm, post hari yang sama. ♥ Postage setiap hari Isnin - Sabtu. ♥ Pemborong, Agent, Dropship wanted❗ ...
. 🎊 PROMO F BEAU SHOT by FAZURA 🎊 1 SACHET RM3 TAK TERMASUK POS ‼ STOCK LIMITED 🔥 . . . NAK ORDER❓ =========== ♥ SSM SA02422XX-K 💌 +60143638872 | wa.me/60143638872 😊 🌐 www.djmbeautyherbs.com 📓 FB : DJM beauty Herbs 📷 IG : @djmbeautyherbs_hq . #djmbeautyherbs #pemborong #dropship #agent #fbeaushot #fazura #trudolly POSTAGE❓ ========= ♥ Payment before 3pm, post hari yang sama. ♥ Postage setiap hari Isnin - Sabtu. ♥ Pemborong, Agent, Dropship wanted❗ ...
. 🔝🔥 STOCK LOADING 5 DEC 🔥🔝 ============================= . 💄WAWA BABY GIRL EDITION FREE MASCARA (HAYLA) 💄WAWA BABY GIRL EDITION FREE MASCARA (SOFFYA) 💄WAWA DOUBLE LIPMATTE FREE LIP TREATMENT (BOLD) 💄WAWA DOUBLE LIPMATTE FREE LIP TREATMENT (NUDE) . . . NAK ORDER❓ =========== ♥ SSM SA02422XX-K 💌 +60143638872 | wa.me/60143638872 😊 🌐 www.djmbeautyherbs.com 📓 FB : DJM beauty Herbs 📷 IG : @djmbeautyherbs_hq . #djmbeautyherbs #pemborong #dropship #agent #wawababygirledition #wawacosmetics #wawadoublelipmatte POSTAGE❓ ========= ♥ Payment before 3pm, post hari yang sama. ♥ Postage setiap hari Isnin - Sabtu. ♥ Pemborong, Agent, Dropship wanted❗ ...
Assalamualaikum semua! Lovit Chocolate Banana telah di lancarkan di malaysia dan soon indonesia! Anda boleh dapatkan produk hebat ini di stokis dan agent2 di seluruh malaysia!!! Dan cuma tinggal beberapa slot untuk menjadi stokis/agent guys, jadi cepat cepat DM sebelum slot penuh! Team Lovista makin merebakkk dengan sangat pantas, jangan terlambat guys!!! No 1 Best Slimming & Whitening dengan gabungan rasa pisang dan belgium chocolate yang sangat hebat!!! 🍌🍫🍌🍫 . #lovit #lovitchocolatebanana #lovithq #lovitmalaysia #lovitindonesia #lovitsingapore #lovitbrunei #slimming #whitening #produkkurus #produkkecantikan #jomkurus #coklatpisang #jakarta #medan #kualalumpur #produkkualiti #putih #produkviral #letop #turunberatbadan #weightloss #produkksesihatan #agent #stokis #dropship #reseller
Produk baru dari Allianz dengan extra manfaat yang luar biasa dan sangat bagus untuk memproteksi kesehatan keluarga. Untuk info lebih lanjut bisa menghubungi saya Rinaldi WA or call 081295085739 #asuransi #allianz #healthinsurance #insurance #agent #protection #positiveimpact #allianzdigitalagent #serviceability #proudtobeallianz #cashless #medicalassistance #businesspartner #kesehatan #keluarga #lebihcare #call #extra #allianzpartners #allianzlifechanger #lifechanger #lifeinsurance #allianzlifechanger