#zulariffin Instagram Posts (263,669)

💋PRODUK NO.1 DI MALAYSIA YG BERASASKAN FORMOLA DARI KOREA BOLEH MENCERAHKAN KULIT 10 KALI GANDA💋💋💋💋💋 (SATU RPODUK ADA 15 KELEBIHAN) . 🎀Booster Whitening PREMIUM🎀 💘Kulit putih 10x ganda . 💘Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💘Mehilangkan parut lama . 💘Mengecilkan liang roma terbuka . 💘Merawat kulit dari dalam . 💘Mengecutkan JERAWAT . 💘Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💘Kulit gebu, lembap & pink . 💘Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💘Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💘Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💘Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💘Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💘Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . postage add Rm8sm Rm11ss . 📲0179838874 📲0179838874 📲0179838874 . . #boosterwhitening #ubatputih #kulitputih #abanglongfadil2 #titiancinta #zulariffin #neelofa #bellezacollagen #bellezamurah #serummurah .
💋PRODUK NO.1 DI MALAYSIA YG BERASASKAN FORMOLA DARI KOREA BOLEH MENCERAHKAN KULIT 10 KALI GANDA💋💋💋💋💋 (SATU RPODUK ADA 15 KELEBIHAN) . 🎀Booster Whitening PREMIUM🎀 💘Kulit putih 10x ganda . 💘Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💘Mehilangkan parut lama . 💘Mengecilkan liang roma terbuka . 💘Merawat kulit dari dalam . 💘Mengecutkan JERAWAT . 💘Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💘Kulit gebu, lembap & pink . 💘Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💘Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💘Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💘Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💘Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💘Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . postage add Rm8sm Rm11ss . 📲0179838874 📲0179838874 📲0179838874 . . #boosterwhitening #ubatputih #kulitputih #titiancinta #zulariffin #neelofa #bellezacollagen #bellezamurah #serummurah .
JOHAN | ADAM #sangkarmovie . . #Repost @lilypesona • • • • • • Kanda @remyishak & abam @zul_ariffin kat MELODI utk mempromosikan #SangkarMovie ... 🔹🔹🔹 #SangkarMovie #primeworksstudios #astroshaw #RemyIshak #zulariffin #Mirafilzah
2 hero malaya... yg masih hot di pasaran 😍 . . . Repost @pancaindera.mm . Min kongsikan disebalik tabir penghasilan muka depan, yang menampilkan dua bujang pujaan Malaya, zul ariffin dan remy ishak . . . Jangan lupa, dapatkan sisipan paling popular, PANCAINDERA di dalam akhbar Mingguan Malaysia 25.08.19 . . . #pancaindera #zulariffin #remyishak #artismalaysia #sangkar #mingguanmalaysia
Assalamualaikum. Happy Weekend uolls 😊 Nak tanye...masih ade ke yang mencari #tudungkekaboo Jawi Private Edition ni? Confirm awak paling rare kalau pakai tudung ni sebab design ni sangat³ LIMITED! Yang berminat boleh terus whatsapp Kak Zarith @019-7041466. Harga tudung ni RM35.00 tak termasuk postage
Repost @pancaindera.mm . . . TERLAJAK bujang atau bujang terlajak bukan satu isu besar buat mereka. Apa yang penting memperlengkapkan diri dengan ilmu kekeluargaan sebelum menjadi ketua keluarga nanti. . Betul tak zul ariffin & remy ishak? Semoga impian untuk mendirikan masjid itu semakin menjadi kenyataan. 🤲🏻. . #coverpancaindera #artismalaysia #palinghot #jejakakacak #terlajakbujang #bujangterlajak #pancaindera #mingguanmalaysia #pancainderamingguanmalaysia #suarautusansuarakosmosuaramalaysia #zulariffin #remyishak
Repost @sangkarmovie . . Terima kasih @meloditv3 untuk promosikan filem hari ini. Sangkar! Bukan sekadar pertarungan 🥊 #SangkarMovie #RemyIshak #ZulAriffin
Smart kasut Kanda eh Johan #RemyIshak #ZulAriffin : Repost - @sangkarmovie Terima kasih @meloditv3 untuk promosikan filem hari ini. Sangkar! Bukan sekadar pertarungan 🥊 #SangkarMovie
" *Saya pakai macam-macam dah dulu tapi Sekarang saya stop Sebab tak hilang pun jeragat saya. Semua produk memberikan janji palsu*" Tapi, selepas terlihat iklan Angel White skincare lalu lintas di fb saya, dan dapat tahu pula pengasasnya seorang ada tittle doktor, pula tu ada pengesahan Lulus KKM dan BPOM, terus saya teruja untuk mencuba. Produk ini menggunakan bahan semulajadi, jadi saya berikan masa untuk ia bertindak balas dengan kulit saya yang telah nengalami masalah jeragat lebih 10 tahun Setelah 3 bulan, saya terkejut, jeragat saya makin pudar. Saya tak sangka ia menjadi agak cepat memandangkan saya faham produk semulajadi mengambil masa agak lama Rupa-rupanya Dr. Irma formulasi produk ini menggunakan gabungan bahan dari Timur dan teknologi tinggi dari Korea. Sebab itulah kesannya agak cepat. Terutamanya beautifying cool cream dan day cream dalam set rawatan wajah Angel White ini, memberikan instant effect-selepas 5 minit sapu beautifying cool cream, eyebag dan kedut berkurang. Selelas sapu day crean, kulit glowing dan gebu persis pakai mekap. 😘😘 🌸🌈 info lanjut...⤵️ 011 57718696 #drirmaskincare #angelwhite #drirma #jeragat #jerawat #pudarjeragat #testimoniangelwhite #kulitputih #putih #awetmuda #wardah #aslegacy #lancome #loreal #bodyshop #mirafilzah #remyishak #zulariffin #chef #watsons #guardian #bodyshop #onlineshopping #dropshipmalaysia #bazarpaknil #tv3 #ok
" *Saya pakai macam-macam dah dulu tapi Sekarang saya stop Sebab tak hilang pun jeragat saya. Semua produk memberikan janji palsu*" Tapi, selepas terlihat iklan Angel White skincare lalu lintas di fb saya, dan dapat tahu pula pengasasnya seorang ada tittle doktor, pula tu ada pengesahan Lulus KKM dan BPOM, terus saya teruja untuk mencuba. Produk ini menggunakan bahan semulajadi, jadi saya berikan masa untuk ia bertindak balas dengan kulit saya yang telah nengalami masalah jeragat lebih 10 tahun Setelah 3 bulan, saya terkejut, jeragat saya makin pudar. Saya tak sangka ia menjadi agak cepat memandangkan saya faham produk semulajadi mengambil masa agak lama Rupa-rupanya Dr. Irma formulasi produk ini menggunakan gabungan bahan dari Timur dan teknologi tinggi dari Korea. Sebab itulah kesannya agak cepat. Terutamanya beautifying cool cream dan day cream dalam set rawatan wajah Angel White ini, memberikan instant effect-selepas 5 minit sapu beautifying cool cream, eyebag dan kedut berkurang. Selelas sapu day crean, kulit glowing dan gebu persis pakai mekap. 😘😘 🌸🌈 info lanjut...⤵️ 011 57718696 #drirmaskincare #angelwhite #drirma #jeragat #jerawat #pudarjeragat #testimoniangelwhite #kulitputih #putih #awetmuda #wardah #aslegacy #lancome #loreal #bodyshop #mirafilzah #remyishak #zulariffin #chef #watsons #guardian #bodyshop #onlineshopping #dropshipmalaysia #bazarpaknil #tv3 #ok
" *Saya pakai macam-macam dah dulu tapi Sekarang saya stop Sebab tak hilang pun jeragat saya. Semua produk memberikan janji palsu*" Tapi, selepas terlihat iklan Angel White skincare lalu lintas di fb saya, dan dapat tahu pula pengasasnya seorang ada tittle doktor, pula tu ada pengesahan Lulus KKM dan BPOM, terus saya teruja untuk mencuba. Produk ini menggunakan bahan semulajadi, jadi saya berikan masa untuk ia bertindak balas dengan kulit saya yang telah nengalami masalah jeragat lebih 10 tahun Setelah 3 bulan, saya terkejut, jeragat saya makin pudar. Saya tak sangka ia menjadi agak cepat memandangkan saya faham produk semulajadi mengambil masa agak lama Rupa-rupanya Dr. Irma formulasi produk ini menggunakan gabungan bahan dari Timur dan teknologi tinggi dari Korea. Sebab itulah kesannya agak cepat. Terutamanya beautifying cool cream dan day cream dalam set rawatan wajah Angel White ini, memberikan instant effect-selepas 5 minit sapu beautifying cool cream, eyebag dan kedut berkurang. Selelas sapu day crean, kulit glowing dan gebu persis pakai mekap. 😘😘 🌸🌈 info lanjut...⤵️ 011 57718696 #drirmaskincare #angelwhite #drirma #jeragat #jerawat #pudarjeragat #testimoniangelwhite #kulitputih #putih #awetmuda #wardah #aslegacy #lancome #loreal #bodyshop #mirafilzah #remyishak #zulariffin #chef #watsons #guardian #bodyshop #onlineshopping #dropshipmalaysia #bazarpaknil #tv3 #ok
" *Saya pakai macam-macam dah dulu tapi Sekarang saya stop Sebab tak hilang pun jeragat saya. Semua produk memberikan janji palsu*" Tapi, selepas terlihat iklan Angel White skincare lalu lintas di fb saya, dan dapat tahu pula pengasasnya seorang ada tittle doktor, pula tu ada pengesahan Lulus KKM dan BPOM, terus saya teruja untuk mencuba. Produk ini menggunakan bahan semulajadi, jadi saya berikan masa untuk ia bertindak balas dengan kulit saya yang telah nengalami masalah jeragat lebih 10 tahun Setelah 3 bulan, saya terkejut, jeragat saya makin pudar. Saya tak sangka ia menjadi agak cepat memandangkan saya faham produk semulajadi mengambil masa agak lama Rupa-rupanya Dr. Irma formulasi produk ini menggunakan gabungan bahan dari Timur dan teknologi tinggi dari Korea. Sebab itulah kesannya agak cepat. Terutamanya beautifying cool cream dan day cream dalam set rawatan wajah Angel White ini, memberikan instant effect-selepas 5 minit sapu beautifying cool cream, eyebag dan kedut berkurang. Selelas sapu day crean, kulit glowing dan gebu persis pakai mekap. 👍😊 info lebih lanjut ..⤵️ 011 57718696 #fuhfuhnaikseridia #drirma #drirmaskincare #angelwhite #angelwhitetestimoni #jeragat #jerawat #kulit #skin #pudarjeragat #putih #cantik #wardah #lancome #loreal #watsons #guardian #bodyshop #onlineshopping #bazarpaknil #assalamualaikum #hijrah #sangkar #sarah #zulariffin #mirafilzah #tv3 #ok
Pagi keluarkan duit..tengahari dah habis..petang keluarkan lg..mlm dah habis😅😅😅 . Tapi di Jutawanapps,hari ni keluar RM200,lusa beranak pula jd RM400.lusa keluar RM400 beranak pula jadi RM600 seminggu dua kali beranak😂😂😂 . Nak bagitau betapa mudahnya biz japps.tapi kenalah tahu TEKNIK /CARA yg betul.kalau dok tunggu jer dpn ATM tu pagi ke ptg xde buat ape2?? Tobat lahum x maunya duit muntah! Tu kita yg muntah dik nonnnn😂😂😂😂 . Mau sy kongsikan formula mudah jana wang hanya dr rumah??? . Sila komen 'NAK' ATAU klik terus link wssap dibio utk detail . Saya berbesar hati jika dpt membantu ABAIKAN PESANAN INI JIKA ANDA SEORANG YG BEBAS KEWANGAN😗 #naikkanfollowers #servisnaikkanfollowers #servisfollowersmalaysia #kiniviral #lawakhambar #lawakbodoh #aliffsyukri #sajat #jutawanapps #bisnesonline #bisnesmudah #kerjaparttime #tipskurus #setelahterlafaznyaakad #muzikallawaksuperstar #datoserivida #neelofa #ctdk #haneesyahanee #sweetdreams #dramasweetdreams #mirafilzah #puabu #zulariffin #zizikirana #benamir #bisnesonlinemalaysia #cowokbaru #babyshima
Credit to @primeworksstudios.film - @zul_ariffin dan @remyishak kini berada di @meloditv3 untuk promosikan filem bukan sekadar pertarungan, Sangkar! Jom tengok sekarang! 🥊 . #SangkarMovie #zulariffin #remyishak
Testimoni makin banyak. Banyak jenis pula tu penyakit yang dah sembuh dengan izin Allah SWT dengan asbab sembur ivmist. Syukur Alhamdulillah. IVMIST bukan sekadar minyak untuk resdung. Malah berbagai manfaat & kegunaan . ✅Murah ✅Mudah ✅Ringan ✅Wangi ✅Mujarab WhatsApp 011-59912796 . . #rozitachewan #haniszalikha #vivyyusof #mirafilzah #zizanrazak #zulariffin #nelydiasenrose #faridkamil #fattzura #neelofa #neelofarhijab #tudungfareeda #tutorialmakeup #tudungkanakkanak #tudungariani #borong #borongmurah #instashop #instafamous #nisakay #bloggermalaysia #paidreviewmalaysia #sangkar #tuandanial #kauyangsatu #farahnabilah
Material dia sangat best Sesuai untuk office dan aktiviti luar Korang wajib ada satu tau 😍 . . PRICE : RM39 exclude postage MATERIAL : Soft Cotton SIZE : S TO XL . #casualpantssa
MERDEKA SALE! SALE! SALE! 😍😍 . . SWIPE LEFT ⏪ for more info‼️ . . 📲📲 for more info or to order wasap ➡️➡️ 012-3336643 ⬅️⬅️ or klik direct wasap link at my bio page 😘 . . #bajukebayasale #walimatulurus #meloditv3 #klfw2019 #shopping #onlineshopping #igsg #primavalet #muslimahfashion #jualan #kurus #sogo #bajuraya #dramasweetdreams #foodie #jalantar #bajubridemaids #fazura #neelofa #zulariffin #pertama #hijabfashion #vendville #sunday #blouse #hijabers #bajusale #fashionvalet #ahad #hujungminggu
MERDEKA SALE! SALE! SALE! 😍😍 . . SWIPE LEFT ⏪ for more info‼️ . . 📲📲 for more info or to order wasap ➡️➡️ 012-3336643 ⬅️⬅️ or klik direct wasap link at my bio page 😘 . . #bajukurungsale #walimatulurus #meloditv3 #klfw2019 #shopping #onlineshopping #bajutunang #primavalet #muslimahfashion #bajunikahmurah #kurus #sogo #bajuraya #dramasweetdreams #foodie #jalantar #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #pertama #hijabfashion #vendville #sunday #blouse #hijabers #bajusale #fashionvalet #ahad #hujungminggu
MERDEKA SALE! SALE! SALE! 😍😍 . . SWIPE LEFT ⏪ for more info‼️ . . 📲📲 for more info or to order wasap ➡️➡️ 012-3336643 ⬅️⬅️ or klik direct wasap link at my bio page 😘 . . #bajukurungsale #walimatulurus #meloditv3 #klfw2019 #shopping #bajukurunglacey #igsg #primavalet #muslimahfashion #jualan #kurus #sogo #bridesmaids #dramasweetdreams #foodie #jalantar #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #pertama #hijabfashion #vendville #sunday #blouse #hijabers #bajusale #fashionvalet #ahad #hujungminggu
MERDEKA SALE! SALE! SALE! 😍😍 . . SWIPE LEFT ⏪ for more info‼️ . . 📲📲 for more info or to order wasap ➡️➡️ 012-3336643 ⬅️⬅️ or klik direct wasap link at my bio page 😘 . . #bajukurungsale #walimatulurus #meloditv3 #klfw2019 #shopping #onlineshopping #igsg #primavalet #muslimahfashion #jualan #kurus #sogo #bajuraya #dramasweetdreams #foodie #jalantar #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #bajubridemaids #hijabfashion #vendville #sunday #blouse #hijabers #bajutunang #fashionvalet #ahad #hujungminggu
MERDEKA SALE! SALE! SALE! 😍😍 . . SWIPE LEFT ⏪ for more info‼️ . . 📲📲 for more info or to order wasap ➡️➡️ 012-3336643 ⬅️⬅️ or klik direct wasap link at my bio page 😘 . . #bajukurungsale #walimatulurus #meloditv3 #klfw2019 #shopping #onlineshopping #igsg #primavalet #muslimahfashion #jualan #kurus #sogo #bajuraya #dramasweetdreams #foodie #jalantar #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #pertama #hijabfashion #vendville #sunday #blouse #hijabers #bajusale #fashionvalet #ahad #bajunikah
MERDEKA SALE! SALE! SALE! 😍😍 . . SWIPE LEFT ⏪ for more info‼️ . . 📲📲 for more info or to order wasap ➡️➡️ 012-3336643 ⬅️⬅️ or klik direct wasap link at my bio page 😘 . . #bajukurungsale #walimatulurus #meloditv3 #klfw2019 #shopping #onlineshopping #igsg #primavalet #muslimahfashion #jualan #kurus #sogo #bajuraya #dramasweetdreams #foodie #jalantar #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #pertama #hijabfashion #vendville #sunday #blouse #hijabers #bajusale #fashionvalet #ahad #hujungminggu
Credit @zul_ariffin - BOOM!! 🔥 5 HARI LAGI!! Juara bermula dari bawah, sokongan menjadi kunci kejayaan. SANGKAR! Bukan Sekadar Pertarungan. DI PAWAGAM 29 OGOS INI!  #SangkarMovie @sangkarmovie #zulariffin
CARLA LUXE KURUNG | RM159 (np : RM179) 🌸 sale sehingga 4/9 🌸 - Carla Luxe Kurung Warna : maroon, nude cream, navy blue, french lilac, grey, pink baby blue, black, white & baby blue pink 💖 Size : S, M, L, XL & XXL - berminat nak order boleh whatsapp 013-7980908 @ klik link di profile ♥ - #HHAuthorizedAgent #hijabistahubmerdekasale #HijabistaHubCarlaLuxeKurung #shopping #onlineshopping #igsg #trustedseller #etsyseller #jualan #kurus #jualanku #bajuraya #supernatural #foodie #travel #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #coach #hijabfashion #dinnerdress #gucci #dress #hijabers #convowithhijabistahub #jonas
MERDEKA SALE! SALE! SALE! 😍😍 . . SWIPE LEFT ⏪ for more info‼️ . . 📲📲 for more info or to order wasap ➡️➡️ 012-3336643 ⬅️⬅️ or klik direct wasap link at my bio page 😘 . . #bajukurungsale #walimatulurus #meloditv3 #klfw2019 #shopping #onlineshopping #igsg #primavalet #muslimahfashion #jualan #kurus #sogo #bajuraya #dramasweetdreams #foodie #jalantar #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #pertama #hijabfashion #vendville #sunday #blouse #hijabers #bajusale #fashionvalet #ahad #hujungminggu
MERDEKA SALE! SALE! SALE! 😍😍 . . SWIPE LEFT ⏪ for more info‼️ . . 📲📲 for more info or to order wasap ➡️➡️ 012-3336643 ⬅️⬅️ or klik direct wasap link at my bio page 😘 . . #bajukurungsale #walimatulurus #meloditv3 #klfw2019 #shopping #onlineshopping #igsg #trustedseller #etsyseller #jualan #kurus #sogo #bajuraya #dramasweetdreams #foodie #jalantar #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #pertama #hijabfashion #dinnerdress #sunday #dress #hijabers #bajusale #jonas #ahad #hujungminggu
MERDEKA SALE! SALE! SALE! 😍😍 . . SWIPE LEFT ⏪ for more info‼️ . . 📲📲 for more info or to order wasap ➡️➡️ 012-3336643 ⬅️⬅️ or klik direct wasap link at my bio page 😘 . . #bajukurungsale #walimatulurus #meloditv3 #klfw2019 #shopping #onlineshopping #igsg #trustedseller #etsyseller #jualan #kurus #sogo #bajuraya #dramasweetdreams #foodie #jalantar #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #pertama #hijabfashion #dinnerdress #sunday #dress #hijabers #bajusale #jonas #ahad #hujungminggu
MERDEKA SALE! SALE! SALE! 😍😍 . . SWIPE LEFT ⏪ for more info‼️ . . 📲📲 for more info or to order wasap ➡️➡️ 012-3336643 ⬅️⬅️ or klik direct wasap link at my bio page 😘 . . #bajukebayasale #walimatulurus #meloditv3 #klfw2019 #shopping #onlineshopping #igsg #trustedseller #etsyseller #jualan #kurus #jualanku #bajuraya #dramasweetdreams #foodie #travel #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #coach #hijabfashion #dinnerdress #gucci #dress #hijabers #bajuraya2019 #jonas #ahad #hujungminggu
MERDEKA SALE! SALE! SALE! 😍😍 . . SWIPE LEFT ⏪ for more info‼️ . . 📲📲 for more info or to order wasap ➡️➡️ 012-3336643 ⬅️⬅️ or klik direct wasap link at my bio page 😘 . . #bajukurungsale #walimatulurus #meloditv3 #klfw2019 #shopping #onlineshopping #igsg #trustedseller #etsyseller #jualan #kurus #jualanku #bajuraya #dramasweetdreams #foodie #travel #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #coach #hijabfashion #dinnerdress #gucci #dress #hijabers #ctdk #jonas #ahad #hujungminggu
MERDEKA SALE! SALE! SALE! 😍😍 . . SWIPE LEFT ⏪ for more info‼️ . . 📲📲 for more info or to order wasap ➡️➡️ 012-3336643 ⬅️⬅️ or klik direct wasap link at my bio page 😘 . . #bajukurungsale #walimatulurus #meloditv3 #klfw2019 #shopping #onlineshopping #igsg #trustedseller #etsyseller #jualan #kurus #jualanku #bajuraya #dramasweetdreams #foodie #travel #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #coach #hijabfashion #dinnerdress #gucci #dress #hijabers #bajuraya2019 #jonas #ahad #hujungminggu
Jangan lupa ke pawagam menonton SANGKAR MOVIE pada 29 Aug 2019 . #SangkarMovie #duosinar #zulariffin @zul_ariffin
Teringin nak tengok elizad jadi heroin Zul dalam mana2 drama .. 😊 mesti hebat 👍 Both pernah berlakon sama dulu dalam telemovie arahan Raja Mukhriz . #SangkarMovie #malaysianartist #mingguanwanitatv #mrfeminin #zulariffin #sitielizad
MERDEKA SALE! SALE! SALE! 😍😍 . . SWIPE LEFT ⏪ for more info‼️ . . 📲📲 for more info or to order wasap ➡️➡️ 012-3336643 ⬅️⬅️ or klik direct wasap link at my bio page 😘 . . #bajukurungsale #walimatulurus #meloditv3 #klfw2019 #shopping #onlineshopping #igsg #trustedseller #etsyseller #jualan #kurus #jualanku #bajuraya #supernatural #foodie #travel #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #coach #hijabfashion #dinnerdress #gucci #dress #hijabers #bajuraya2019 #jonas #ahad #hujungminggu
Min kongsikan disebalik tabir penghasilan muka depan, yang menampilkan dua bujang pujaan Malaya, @zul_ariffin dan @remyishak . . . Jangan lupa, dapatkan sisipan paling popular, PANCAINDERA di dalam akhbar Mingguan Malaysia 25.08.19 . . . #pancaindera #zulariffin #remyishak #artismalaysia #sangkar #mingguanmalaysia
MADELINE KURUNG | RM150 (np : RM199) 🌸 sale sehingga 4/9 🌸 - Madeline Kurung Warna : sepia, burgundy, navy blue & black Size : S, M, L, XL & XXL - berminat nak order boleh whatsapp 013-7980908 @ klik link di profile ♥ - #HHAuthorizedAgent #hijabistahubmerdekasale #hijabistahubmadelinekurung #shopping #onlineshopping #igsg #trustedseller #etsyseller #jualan #kurus #jualanku #bajuraya #supernatural #foodie #travel #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #coach #hijabfashion #dinnerdress #gucci #dress #hijabers #bajuraya2019 #jonas
Assalamualaikum dan selamat pagi semua :) Cuba tengok gambar abg Zul kiter, Ya Allah ,lain bebenor weh 😂😂 . . . Kalau korang suka yang mana?? #zul_ariffin #zul_ariffin #zulariffin #teamzulariffin #teamgerakkhas
Gemorning sayangku 😍 . Ehhh macam ada sesuatu yang baru lah dekat sini. Korang perasan tak? . Kalau tak perasan cuba tengok Sis Aida pegang apetu 🙊 Belah kiri warna Milo, belah kanan..... 😏 . Lawakaaan 🤩 So kalau uolls diberi pilihan, nak kiri ke kanan? . . #squadbd #atikrose #bajumuslimahmurah #ironless #takpayahgosok #gengantiiron #takpayahiron #blouse #sayajual #mirafilzah #remyishak #dramasweetdreams #warkah #makmum #sangkar #zulariffin #instagood #love #picsoftheday #ootd #sunday #life #duckscarves #bellaammara #sitikhadijah
Sentiasa menjadi pilihan ramai untuk gayakan Syria ADRAA di mana saja setiap hari! ADRAA bukan saja sesuai pakai masa jenjalan mahu pon pergi opis awaak. ADRAA ni sesuai sangat untuk yang kaki haiking tau. Ahah sarung-sarung dah pon siap💃.
Casual Pants tengah berdentum ni ! Cepat order sebelum habis . Seluar paling SELESAAAAAA ! . . RM39 sehelai. Kalau 2 helai, harga lain. Nak tahu , komen DM 👇 . #casualpantssa
MADELINE KURUNG | RM150 (np : RM189) 🌸 sale sehingga 4/9 🌸 - Madeline Kurung Warna : sepia, burgundy, navy blue & black Size : S, M, L, XL & XXL - berminat nak order boleh whatsapp 013-7980908 @ klik link di profile ♥ - #HHAuthorizedAgent #hijabistahubmerdekasale #hijabistahubmadelinekurung #shopping #onlineshopping #igsg #trustedseller #etsyseller #jualan #kurus #jualanku #bajuraya #supernatural #foodie #travel #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #coach #hijabfashion #dinnerdress #gucci #dress #hijabers #bajuraya2019 #jonas
💥 Rainlox Deagle Show 💥 @rainlox_batuhan Daha fazlası için takipte kalın 👉@zulamontagee👈 #zula   #zulaoyun   #zulaworldcup   #zulariffin   #koszula #muhammetyt   #rainlox   #yigitcaliskan   #zulaeurope #zulatürkiye   #zulaespor   #espor   #deagle   #headshot #zula   #zulaoyun   #fps   #mmofps
Ucuza zula hesapları için dm @zulaucuzhesapplar (10 20 tl arası 100lerce efsanevi hesaplar) #zulaklan #zulaklanalımı #zulaklanalim #zula #zulariffin #zulaçekiliş #zulaucuzhesaplar #zulaoyun
Assalamualaikum Boss , ermm saya baru dengar yg boss bakal kawin tahun depan "CONGRATULATIONS" 😊❤ . Saya doakan yang boss sentiasa happy and bahagia .. 😊 ✨ #ZAFCGANG always support boss sampai bila² okay 😘 please simpan #ZAFCGANG dalam hati boss okay.. ❤ • #zafcisfamily #zafcisawesome #zafclovestheboss #zulariffinfc #zulariffinlover #zafc #zulariffin #zafcgang a
Beğenen herkeze çıkar inş ◾〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️◾ ⏩DAHA FAZLASI İÇİN 🎭@zulatrend 🎭⏪ ◾〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️◾ @zulaoyun @rainlox_batuhan @muhammet_yt @meqasound @orenlerhalilyt #zula #zulaoyun #rainlox #zulaworldcup #zulaçekiliş #zulariffin #zulariffinfc #zulacaps #zulakarnehediyesi #halilörenler #zulaespor #zulagame #zulaci #zulaespor #deagle #zulatürkiye #zulaeurope #rainlox_batuhan #muhammetyt #awp #aug #keşvet #beğeni #mm
Aug A3 +2 Mekatronik dürbün ! DM'DEN ULASİNİZ! . . . #zula #zulaoyun #zulaworldcup #zulariffin
Ödeme : ININAL ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Daha Fazla Böyle Gönderiler İçin Takip Etmeyi Unutmayın! ➡️ @zulaextreme ⬅️ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Keşfetten Gelenler Takip Etmeyi Unutmayın ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Tags #️⃣: #zula #zulaoyun #zulaçekiliş #zulaworldcup #zulaeurope #zulariffinfc #zulatürkiye #zulapass #zulaawp #zulariffin #zulakarnehediyesi #zulasatılıkhesap #zulasatılık #satılıkzula #zulaci #zulacılar #zulainstagram #zulagame
goodnight semua #zulariffinfc #zul_ariffin #zulariffin #teamzulariffin ♥️♥️♥️
MADELINE KURUNG | RM150 (np : RM189) 🌸 sale sehingga 4/9 🌸 - Madeline Kurung Warna : sepia, maroon, navy blue & black Size : S, M, L, XL & XXL - berminat nak order boleh whatsapp 013-7980908 @ klik link di profile ♥ - #HHAuthorizedAgent #hijabistahubmerdekasale #hijabistahubmadelinekurung #shopping #onlineshopping #igsg #trustedseller #etsyseller #jualan #kurus #jualanku #bajuraya #supernatural #foodie #travel #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #coach #hijabfashion #dinnerdress #gucci #dress #hijabers #bajuraya2019 #jonas
Sınırsız + 4 DEAGLE 90 TL DM'den ulaşiniz . . . . #zula #zulaoyun #zulaworldcup #zulaeurope #zulaçekiliş #zulariffin #koszula
Coach mmg workout hari2 ke?” . Of course tidakkk ,, sy try my best utk commit dgn fitness training dan workout. At least 3 times per week.. 🤩🤩 nak Lose weight 80% dtg drpd diet meal plan ,, workout adalah BONUS guys.. so kalau korg mmg suka workout, baguss sgtt, sbb korg boleh turun lg laju bila follow meal plan !! 😍😍 . . Jom join "Lose Weight Online Coaching" dimana anda akan dididik cara yg betul & sihat utk turunkan berat badan. Paling penting dapat kekalkan berat yg ideal & sihat..in shaa allah! 👍💪😘 . . . Wasap Coach Shaiful 013 3786524 SEKARANG! Wasap Coach Shaiful 013 3786524 SEKARANG! Wasap Coach Shaiful 013 3786524 SEKARANG! . . #calvinkleinmalaysia #zaramalaysia #guccimalaysia #muakualalumpur #senafasrindu #AME2019 #aaronaziz #zulariffin #antapermana #asalkandiabahagia #kernasyurgabukanpercuma #arifringsbell #mikrofonimpian #sepahtureunionlive #aidilfasha #setelahcintaitupergi #plancinta #cintatanpahenti #jodohjodohannisa #pelaminbajet #jomkurus1malaysia #nur2 #encikimamekspres #cintanongrata
💪@muhammet_yt Daha fazla montaj videoları için takipte kalın 👉@zulamontagee 👈 #zula   #zulaoyun   #zulaworldcup   #zulariffin   #koszula #muhammetyt   #rainlox   #yigitcaliskan   #zulaeurope #zulatürkiye   #zulaespor   #espor   #deagle   #headshot #zula   #zulaoyun   #fps   #mmofps
OPEN ORDER FOR HIJABISTAHUB MERDEKA SALE 💋 siapa cepat, dia dapat, stok terhad 😘 sale sehingga 3/9 sahaja 🌸 - refer price list untuk harga setiap design ya 😊 whatsapp 013-7980908 @ klik link di profile untuk order 🙆 - #HHAuthorizedAgent #hijabistahubmerdekasale #HijabistaHubElenaLuxePeplum #shopping #onlineshopping #igsg #trustedseller #etsyseller #jualan #kurus #jualanku #bajuraya #supernatural #foodie #travel #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #coach #hijabfashion #dinnerdress #gucci #dress #hijabers #bajuraya2019 #jonas
OPEN ORDER FOR HIJABISTAHUB MERDEKA SALE 💋 siapa cepat, dia dapat, stok terhad 😘 - refer price list (swipe ke kiri) untuk harga setiap design ya 😊 whatsapp 013-7980908 @ klik link di profile untuk order 🙆 - #HHAuthorizedAgent #hijabistahubmerdekasale #HijabistaHubElenaLuxePeplum #shopping #onlineshopping #igsg #trustedseller #etsyseller #jualan #kurus #jualanku #bajuraya #supernatural #foodie #travel #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #coach #hijabfashion #dinnerdress #gucci #dress #hijabers #bajuraya2019 #jonas
OPEN ORDER FOR HIJABISTAHUB MERDEKA SALE 💋 siapa cepat, dia dapat, stok terhad 😘 sale sehingga 3/9 sahaja 🌸 - refer price list untuk harga setiap design ya 😊 whatsapp 013-7980908 @ klik link di profile untuk order 🙆 - #HHAuthorizedAgent #hijabistahubmerdekasale #HijabistaHubElenaLuxePeplum #shopping #onlineshopping #igsg #trustedseller #etsyseller #jualan #kurus #jualanku #bajuraya #supernatural #foodie #travel #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #coach #hijabfashion #dinnerdress #gucci #dress #hijabers #bajuraya2019 #jonas
Hari merdeka dah dekat, tapi masih sibuk dengan kerja? Tak menyempat nak Cari baju untuk hari merdeka. . . Tapi kan , iols dah sediakan baju untuk uolss pinlih. Hiks, Tak payah susah-susah pergi cari baju kat kedai. Kan sekarang semua benda Di hujung jari,.Tak perlu pening lagi pikir. . . WhatsApp 0139107942 WhatsApp 0139107942 #terapiinstagram #ajimaura #merdeka #malaysia #tshirt #jersi #neelofa #zulariffin #fattahamin #uitmkbm #uitmmachang #uitmmelaka #uitmsriiskandar #uitmskudai #uitmsarawak #uitmperak #uiakuantan #uthmjohor
RESDUNG MEMANG MENYEKSAKAN!!! :: . Kekerapan Bersin mampu melemahkan sistem jantung manusia. Lelehan hingus macam paip air menyebabkan mood semakin merosot. Stamina pun ke lauut!!! 😪 Belum kira muka gatal2. Mata berair Merah. Kepala pening pening. Allergik makanan. Badan pun overhaul sebab semua sakit2...😩 Jadinya kemurungan la kita seharian. Takkan setiap hari nak menanggung kan!!!😒 . Ivmist resolusi terbaik untuk rawatan RESDONG Dan semua simtom2 yang berkaitan. Malahan mampu merawat pelbagai jenis penyakit luaran dengan sangat efektif. 😙 Tak perlu lagi guna pelbagai jenis ubat. Hañya dengan Satu semburan IVMiST untuk semua masalah.😎 InshaaAllah semua kesembuhan dengan izin Allah. 😋 sekiranya ivmist berjaya membantu, kami yakin ANDA akan minat untuk menjadi agent kerana jatuh cinta dengan IVmist. . . Kerana ANDA Pasti nak Bantu ramai lagi yg perlukan ivmist seperti ANDA. 😍😍😍 . Wasssup "SAYA NAK IVMIST" 📱:: 011-59912796 ok? . RAMAI PENGGUNA BERPUAS HATI DAN BAGITAU IVMIST TIDAK MENGECEWAKAN DAN SANGAT BERKESAN 😍 . . #rozitachewan #haniszalikha #vivyyusof #mirafilzah #zizanrazak #zulariffin #nelydiasenrose #faridkamil #fattzura #neelofa #neelofarhijab #tudungfareeda #tutorialmakeup #tudungkanakkanak #tudungariani #borong #borongmurah #instashop #instafamous #nisakay #bloggermalaysia #paidreviewmalaysia #kauyangsatu #sweetdreams #ajariplayboyitu #farahnabilah
Inspektor Ashraf . Camno ni 10 tahun dah x naik2 lagi pangkat.. Xpolah , moga Inspektor Ashraf dapat naik pangkat 😂 #zulariffinfc #zul_ariffin #zulariffin #inspektorashraf #gerakkhas2019 #gerakkhas
💜💜💜.. .. #Repost #mfmirafilzah • • • • • • “Saya doakan awak selamat, Adam”, “Doakan saya menang sekali”. 💥🥊 . . 5 hari lagi! #SangkarMovie #MiraFilzah #ZulAriffin #remyishak #nikadammika
Price List for MYRAVALLYN MERDEKA SALE 💥💥 - peringatan, stok terhad tau, kalau nak, boleh cepat - cepat order sebelum terlambat 😘 - whatsapp 013-7980908 @ klik link di profile ♥ - #HHAuthorizedAgent #mmyravallynmerdekasale #myravallynelishakurung #shopping #onlineshopping #igsg #trustedseller #etsyseller #jualan #kurus #jualanku #bajuraya #supernatural #foodie #travel #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #coach #hijabfashion #dinnerdress #gucci #dress #hijabers #bajuraya2019 #jonas
#Muhammetyt #halilörenler #growe #vons #riffroff # #zula #zulaoyun #zulairan #zulaeurope #rainlox #halilörenler #zulacaps #zulariffin 🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡ 🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀 Keşfetten gelenler takip etmeyi unutma :) 🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡ 🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀 Bana destek veren herkese çok teşekkürler
Chiefs @zulariffinfc, boss sapa lagi. Boss #zafcgang la😜 Dia punya gelak sakan tu dgn kita ikut gelak skali. Boleh buat pop kuiz ni. Kira berapa kali Zul Ariffin gelak dalam SangkarMovie. Hahaha😆 #ZulAriffin #zulariffinfc . Repost @zul_ariffin . Kita gelakk!!! Hahahahhaha!! 5 hari lagiiii!!! BOOM!!! 🔥🔥🔥 . . #SangkarMovie @sangkarmovie #AdamAceAbdullah #A♠️A
Jangan risau jangan bimbang. Syria ADRAA bukan hanya ada 1 size tapi 2 size! Jom Shaf tunjukkan perbezaan SIZE antara kedua-dua Size tudung Syria ADRAA ni 🙆. . Jadi boleh pilih ikut kesesuaian size badan kita ya. Yang penting pilih yang menutup dada. Kalau size badan sedang-sedang atau sederhana, Size M pilihan terbaik. Dan kalau kita tinggi atau size badan agak besar, Size L adalah pilihan yang paling tepat. .